-12%

Bluetooth Thermometer – 2 Probes

Original price was: €49,57.Current price is: €43,63.

Met deze Bluetooth bbq themometer met twee probes kun je de temperatuur van twee gerechten tegelijkertijd meten, of één van de twee meegeleverde probes gebruiken als extra check voor de temperatuur binnen in je kamado. En als dat nog niet genoeg is dan is deze Bluetooth BBQ thermometer uit te breiden tot maar liefst 6 probes! Perfect om meerdere gerechten tegelijk te bereiden, of om steeds weer een schone probe te hebben voor meerdere gangen.

De perfecte garing van een gerecht is precisiewerk. Een paar graden meer of minder kan het verschil maken tussen een perfecte garing of een rauw of doorbakken stuk vlees of vis. Je wilt alleen niet constant bij de barbecue staan te wachten. Deze Bluetooth BBQ thermometer met twee probes koppel je dan ook eenvoudig met een app op je telefoon. Stel vervolgens het gerecht in dat je wilt bereiden of stel de gewenste kerntemperatuur handmatig in. Zodra je gerecht de gewenste temperatuur heeft bereikt gaat er een alarm af op je telefoon. Met een bereik van maar liefst 30 meter binnen of 50 meter in de buitenlucht is deze Bluetooth thermometer perfect voor iedere woonsituatie!

Extra probes nodig?

De Bluetooth BBQ thermometer wordt standaard met twee probes geleverd. Losse probes ter uitbreiding zijn verkrijgbaar per twee stuks of per vier stuks.

Availability: In stock SKU: 650

Additional information

Type accessoire

Thermometer

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Bluetooth Thermometer – 2 Probes”